ONZE INGREDIENTEN

Handig informatie over heerlijke microdrankjes:

De beste ingrediënten ter wereld gecondenseerd tot een kleine kubus.

ONZE INGREDIENTEN

Handig informatie over heerlijke microdrankjes:

De beste ingrediënten ter wereld gecondenseerd tot een kleine kubus.

Fruit & plant extracten:

Fruit & plant extracten:

Limoen

Het natuurlijke aroma van limoen verandert jouw water tot een verfrissend ervaring. Oorspronkelijk uit Zuid-Oost Azië, het groene fruit genaamd Citrus Latifolia staat bekend over de hele wereld, en niet alleen vanwege de unieke smaak en aangrijpelijke kleur. 

Baobab

De Baobab extract dat zich in FOCUS bevat heeft een lange traditie.  In Afrika wordt het de ''Tree of Life'' genoemd omdat Baobab wordt  gezien als een wondermiddel. Eeuwenlang wordt het gezien in Afrika als een bron van welzijn en gezondheid. 

Acerola

Ontdek de krachtige extract van acerola, het was onmiskenbaar voor Maya's cultuur vanwege de waardevolle ingrediënten. Het zure maar toch smakelijke aroma van deze vuur rode bes is een garantie voor een verfrissend drankje.

Hibiscus

De extract dat zich bevindt in de voortreffelijke hibiscus bloem
dat in tropische gebieden groeit is beroemd geworden als relaxed  drankje onder de naam Agua de Jamaica. Ookal zijn er op z'n minst 600 soorten, zijn de eigenschappen te herkennen aan de kelk en fijne zure smaak.

Aronia

Geniet van de natuurlijke aroma en smaak van Aronia.
Deze kleine bes komt oorspronkelijk uit Noord Amerika,
en werd gebruikt door de inheems bevolking als belangrijk voedingstof tijdens de barre winterse kou. Tot op heden is het te herkennen aan  de vorm die vergelijkbaar is met een appel, het wordt ook wel eens de ''appelbes'' genoemd. Met smakelijke en frisse eigenschappen staat het ook bekend als dorstlesser. 

Cranberry

Het natuurlijke en zurige aroma van de veenbes is verleidelijk en uniek. Veenbessen worden grotendeels gecultiveerd in Europa, Canada en Amerika. Tot op heden staat deze bes bekend over de hele wereld vanwege de verfrissende smaak.

Rozenbottel

"Het extract van deze kleine oranje-roodachtige rozenbottel dat zich bevindt in DEFENCE zit in een mooie relatie met waardevolle ingrediënten. Er is een reden waarom rozenbottel een liefdevolle 'one-stop-shop' is voor superfoods. Het fijne, droge kenmerk van de rozenbottel extract in DEFENCE zorgt voor een verrassende explosie van smaak.

Moringa

DEFENCE bevat ook de merkwaardige extract van Moringa.
De wortels van de Moringa boom gaan ver terug in de geschiedenis aan de voet van de Himalaya, waar het de wereld heeft veroverd met  een unieke smaak en kenmerken. Sommige culturen noemen het een ''Wonder Boom''  vanwege het hoge concentratie aan voedingsstoffen.  

Zwarte Bes

Het natuurlijke aroma met de smaak van zwarte bessen draagt
bij aan een merkwaardige ervaring. De zoetzure en onmiskenbaar  fruitige smaken van deze mooie donkere bes dragen bij aan de  elegante eigenschappen van BOOST.

Vlierbloesem

De stimulerende smaak en aroma van de vlierbloesem zijn
onweerstaanbaar. Te herkennen aan de geur en broze bloemen, de smaak  van vlierbloesem hebben mensen eeuwenlang fascinerend gevonden.  Gemengd met Açaí en Zwarte Bessen zult deze trio jouw gehemelte zich  in puur genot bevinden. 

Açaí

Mensen woonachtig in Zuid Amerika klimmen vaak ongelofelijk hoog boven de regenwoud om deze bes te oogsten. BOOST bevat de waardevolle  extract van deze tropische vrucht dat eeuwenlang een belangrijk voedingstof  is voor mensen in het Amazonegebied. De donkere bessen zijn misschien wel klein, maar geven je een echte boost wanneer je het echt nodig hebt.  

Mango

Ontdek de smaak en natuurlijke aroma van mango waar je watertanden van krijgt. Deze hemelse, zoete fruit van de wilde mango boom ''Mangifera sylvatica'', werd eeuwen geleden voor het eerst gevonden in het Indiase grondgebied. Overigens is mango ook familie van de cashewnoot het komt voor in allerlei kleuren en is het beste als het fris en rijp is. 

Cactus Fruit

Afkomstig uit Mexico en groeit in de Verenigde Staten, Australië en Zuid Amerika deze stekelige, sappige en zoetig van smaak 'Opuntia ficus-indica' is wereldwijd bekend geworden als huishoudelijk geneesmiddel. De zachte, meestal geel-oranje-roodachtige vruchtvlees met eetbare zaadjes is een onmisbare bron van energie en voedingsstoffen. Wij zijn zeer enthousiast over het extract dat zich bevindt in onze heerlijke waterdrops. 

Artisjok

De extract van deze gigantische paarse bloem dat zich in GLOW bevat heeft een bloeiend geschiedenis. Oorspronkelijk uit het Mediterrane gebied, het kreeg als snel wereldwijd erkenning door zijn waardevolle ingrediënten. Het heeft niet
alleen door de unieke en fijne smaak aandacht gekregen door Koning Henry VIII en George Washington, maar ging er een gerucht rond dat er genezende krachten in zaten. 

Perzik

Het natuurlijke smaak van perzik in YOUTH voelt inspirerend.
het zoet en sappige perzik doet je misschien denken aan
zorgeloze zomers in de tuin bij Oma. Kan jij je een leven inbeelden zonder perzik?

Kruiden

In CLEAN ontdek je een speciale smaak uit een blend
van drie bekende kruiden. Terwijl tijm werd gebruikt in het
oude Egypte voor het mummificatieproces of als bron van moedigheid in Griekenland, werd salie ook gebruikt als smaakversterker of geurtje voor maar liefst 2000 jaar, met medicinale hopbellen in 700 varianten afkomstig uit Mongolië. Maar wat deze kruiden echt bij elkaar brengt is het onmiskenbare smaak vanwege het natuurlijk aroma dat zich bevindt in CLEAN.   

Jeneverbes

De geschiedenis van de jeneverbes gaat helemaal terug
tot in de graf tijdens het oude Egyptische tijdperk. Uiteraard
wisten ook de Grieken van de jeneverbes en gebruikte het eerst
heel lang als een drug voordat ze er voedsel en drinken van gingen maken. De opmerkelijke zoet en bittere smaak is de perfecte basis voor CLEAN.

Brandnetel

Brandnetels werden gezien als onkruid en dus uit de grond getrokken. Dit komt waarschijnlijk door de herkenbare ervaring die bijna iedereen kreegals kind. Maar, kruiden kenners wisten beter en dus is het geen verrassing dat het nu bekend staat als ''koningin der medicinale planten.'' Met de frisse smaak en eigenschappen is de extract niet te vervangen voor CLEAN. 

Stervrucht

De stervrucht heeft een opmerkelijk en bijzondere vorm van een ster dat oorspronkelijk uit Zuid Oost Azië komt. Het groeit als een vrucht aan een boom en staat  ook wel bekend als carambola.

Witte Thee

De traditie van witte thee komt oorspronkelijk uit het Chinese provincie Fujian. Dit soort thee is gemaakt van knoppen met witte donzige pluisjes, vandaar de naam.

Citroengras

Citroengras is afkomstig uit Zuid Oost Azië en groeit
als een groenblijvend plant tot wel 2 meter hoog. De essentiële oliën geven de kruiden een subtiele citroen smaakje. 

Gember

De natuurlijke aroma combineren van Gember met de
rijke en pittige smaak zorgt voor een rustgevend gevoel van warmte in het lichaam. Het warme, fijne geur en subtiele scherpte van Gember staat bekend om de zintuigen te prikkelen.

Ginseng

De extract dat zich bevindt in de voortreffelijke hibiscus bloem
dat in tropische gebieden groeit is beroemd geworden als relaxed drankje onder de naam Agua de Jamaica. Ook al zijn er op z'n minst 600 soorten, zijn de eigenschappen te herkennen aan de kelk en fijne zure smaak. 

Paardebloem

De meeste kennen de paardebloem wel uit onze jeugd door tegen de witte pluisjes te blazen en ze te zien zweven door de lucht. Heel weinig mensen weten dat paardebloem extract gebruikt werd als geneesmiddel in het oude Egypte en raken experts tot op heden er nog steeds door gefascineerd. Met duizenden soorten, de paardebloem is net zo divers als YOUTH..