ONZE INGREDIËNTEN:

Wat onze microdrinks zo verrukkelijk maakt

De beste ingrediënten ter wereld samengeperst in een klein blokje.

ONZE INGREDIENTEN

Handig informatie over heerlijke microdrankjes:

De beste ingrediënten ter wereld gecondenseerd tot een kleine kubus.

Fruit- en plantenextracten:

Fruit & plantextracten:

Limoen

Het natuurlijke aroma van verse limoen verandert je
water in een verfrissend ervaring. De groene vrucht, Citrus Latifolia genaamd, komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en is over de hele wereld bekend, niet in de laatste plaats vanwege zijn unieke smaak en zijn betoverende, levendige kleur.

Baobab

Het baobab-extract in FOCUS heeft een lange traditie.
De oorspronkelijke bewoners van Afrika noemen het de ‘Levensboom’ omdat baobab wordt gezien als een wondermiddel. Al eeuwenlang wordt het door de mensen in Afrika beschouwd als een bron van gezondheid en welzijn.

Acerola

Ontdek het krachtige extract van acerola, dat onmisbaar was voor de Maya's vanwege de waardevolle ingrediënten. Het zure, maar smakelijke aroma van deze vuurrode bes springt eruit als een garantie voor verfrissing.

Hibiscus

Het extract in de prachtige hibiscusbloem, die in de tropische gebieden van de wereld groeit, is beroemd geworden als een ontspannend drankje met de naam Agua de Jamaica. Hoewel er meer dan 600 soorten bekend zijn, wordt hij altijd gekenmerkt door zijn kenmerkende kelk en aangename, zure smaak.

Aronia

Geniet van het natuurlijke aroma en de smaak van Aronia.
Deze kleine bes komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika, waar hij door de inheemse bevolking werd gebruikt als belangrijke voeding voor de koude wintermaanden. Tegenwoordig staat hij bekend om zijn vorm die op een appel lijkt, waardoor de bes ook wel 'appelbes' wordt genoemd. Met zijn smakelijke, verfrissende aroma staat hij wereldwijd bekend als een dorstlesser.

Cranberry

Het natuurlijke en zurige aroma van cranberry is verleidelijk en uniek. Cranberry's worden in grote delen van Europa, Canada en Amerika geteeld. Vandaag de dag wordt deze kleine bes wereldwijd geprezen om zijn verfrissende smaak.

Rozenbottel

Het extract van de kleine oranje-roodachtige rozenbottel in DEFENCE is een geweldige combinatie van waardevolle ingrediënten. Er is een reden waarom rozenbottel liefkozend de verzamelplaats van superfoods wordt genoemd. De fijne, droge smaak zorgt ervoor dat het rozenbottelextract in DEFENCE een verrassende smaakexplosie is.

Moringa

DEFENCE bevat ook het merkwaardige extract van Moringa. De oorsprong van de peperwortelboom gaat ver terug in de geschiedenis tot aan de voet van de Himalaya, vanwaar hij de wereld heeft veroverd met zijn unieke smaak en kenmerken. Sommige culturen noemen hem zelfs de ‘wonderboom' vanwege zijn hoge concentratie aan voedingsstoffen.

Zwarte Bes

Het natuurlijke aroma met de smaak van zwarte bessen draagt bij aan een volle, aangename ervaring. De zoetzure smaak van de populaire donkerpaarse bes is onmiskenbaar fruitig en zijn elegante karakter komt het beste naar voren in BOOST.

Vlierbloesem

De stimulerende smaak en het natuurlijke aroma van vlierbloesem is onweerstaanbaar. Het staat bekend om zijn karakteristieke geur en broze bloemen en de smaak van vlierbloesem fascineert mensen al millennia. Als een gemengd trio met açaí en zwarte bessen zal deze combinatie je smaakpapillen verwennen.

Açaí

De inheemse bevolking van Zuid-Amerika klimt vaak tot ongelooflijke hoogten in het regenwoud om deze bijzondere bes te oogsten. BOOST bevat het waardevolle
extract van deze tropische vrucht, dat al eeuwenlang een belangrijk voedingsmiddel is voor mensen in het Amazonegebied. De donkere bessen zijn misschien wel klein, maar geven je een echte boost wanneer je het echt nodig hebt.

Mango

Ontdek de smaak van mango met zijn natuurlijke aroma waar je watertanden van krijgt. Deze hemelse, zoete vrucht van de wilde mangoboom 'Mangifera sylvatica', werd eeuwen geleden voor het eerst vastgelegd in de Indische regio. Mango is overigens een nauw verwant neefje van de cashewnoot, is er in alle kleuren en maten, maar smaakt altijd het lekkerst als hij vers en rijp is.

Cactusvrucht

Deze stekelige, sappige, zoet smakende peer, 'Opuntia ficus-indica' genaamd, is afkomstig uit Mexico en groeit in de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika, en is wereldberoemd geworden vanwege het gebruik als huismiddel. Het zachte, meestal geel-oranje-roodachtige vruchtvlees met eetbare zaden is een onmisbare bron van energie en voedingsstoffen voor miljoenen mensen. We zijn verheugd dat het extract zijn weg heeft gevonden naar onze smakelijke waterdrops.

Artisjok

Het extract van deze gigantische paarsbloeiende distel in GLOW heeft een bloeiende geschiedenis. Hij werd oorspronkelijk in het Middellandse Zeegebied gevonden en werd al snel wereldwijd geaccepteerd voor zijn waardevolle ingrediënten. Zijn unieke, delicate en fijne smaak wekte niet alleen de interesse van koning Hendrik VIII en George Washington, maar het gerucht ging ook rond dat hij genezende krachten had.

Perzik

De natuurlijke smaak van perzik in YOUTH voelt inspirerend aan. De zoete en sappige smaak van perzik doet je misschien zelfs denken aan de zorgeloze zomers in de tuin bij oma. Kun je je een leven zonder perzik voorstellen?

Kruiden

In CLEAN ontdek je de bijzondere smaak van een mengsel van drie beroemde kruiden. Terwijl tijm in het oude Egypte werd gebruikt voor het proces van mummificatie of als bron van moed in Griekenland, wordt salie al minstens 2000 jaar gebruikt als smaak- en geurstof. De medicinale plant hop is is een van de 700 verschillende hennepsoorten en komt oorspronkelijk uit Mongolië. Wat deze drie kruiden als trio echter verenigt, is hun onmiskenbare smaak door hun natuurlijke aroma in CLEAN.

Jeneverbes

De geschiedenis van de jeneverbessen gaat terug tot de graftombes in het oude Egypte. Natuurlijk kenden de oude Grieken de effecten van de jeneverbes en dus gebruikten ze het lange tijd als medicijn voordat het in talloze voedingsmiddelen en dranken terecht kwam. Hun opmerkelijke zoete en bittere smaak is de perfecte basis voor CLEAN.

Brandnetel

Brandnetel werd jarenlang als onkruid beschouwd en uit de grond getrokken. Dit is waarschijnlijk te danken aan de beroemde ervaring van de bladeren, die we als kind vroeg of laat allemaal leerden kenden. Kruidkundigen weten echter beter en het is dan ook geen verrassing dat de brandnetel nu door velen wordt beschouwd als de 'koningin van geneeskrachtige planten'.. Met zijn frisse smaak en eigenschappen is het extract onmisbaar voor CLEAN.

Stervrucht

De stervrucht valt vooral op door zijn stervorm en is afkomstig uit Zuidoost-Azië. Hij groeit als een vrucht aan bomen en wordt ook wel carambola genoemd.

Witte thee

De lange traditie van witte thee komt oorspronkelijk uit de Chinese provincie Fujian. Deze soort thee wordt geproduceerd uit knoppen die bedekt zijn met witte donzige pluisjes: vandaar de naam.

Citroengras

Citroengras komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en groeit daar als een groenblijvende plant tot 2 meter hoog. De essentiële oliën geven het kruid een subtiele citroenachtige smaak.

Gember

De combinatie van het natuurlijke aroma van gember met zijn rijke en kruidige smaak zorgt voor kalmerende en rustgevende warmte in het lichaam. De warme, aangename geur en de subtiele scherpte waar gember om bekend staat, prikkelt de zintuigen.

Ginseng

Ginseng of '人参' wordt overal ter wereld gebruikt. Deze kleine, krachtige wortel is door de eeuwen heen bevorderlijk geweest voor velen en is vandaag de dag onmisbaar in de traditionele Chinese geneeskunde. Het Ginseng-extract in YOUTH geeft het een stimulerend en speciaal tintje, waardoor het je perfecte metgezel is.

Paardebloem

De meesten van ons kennen paardenbloemen uit onze jeugd, toen we de witte, gezwollen zaadjes de lucht in bliezen. Slechts weinig mensen weten dat paardenbloemextract al in de Egyptische tijd in de geneeskunde werd gebruikt en het fascineert de deskundigen tot op de dag van vandaag. Met duizenden soorten is de paardenbloem net zo divers als YOUTH.