Drink More
Water!

Onze missie is om jou te motiveren om meer water te drinken zodat jij een gezonder, langer en duurzamer leven zal leiden.

De druppel is gevallen.

''Waarom is er geen drankje dat geen
gebruik maakt van nóg een plastic flesje of eentje dat echt lekker smaakt en klein genoeg is zodat het in elk flessenhals past?''


Tijdens de lente in 2016 is dit precies wat Martin dacht. Een groot idee dat zich uiteindelijk ontwikkelde tot een kleine verpakking, de microdrankje. De beste fruit en plantenextracten samengeperst in de vorm van een klein kubus.
En het enige wat je nodig hebt is vers water, klaar is Kees. Zo hebben Martin, zijn goede vriend Chritoph en zijn broer Henry zijn visie in het praktijk gebracht.   

De druppel is gevallen

''Waarom is er geen drankje dat geen gebruik maakt van nóg een plastic flesje of eentje dat echt lekker smaakt en klein genoeg is zodat het in elk flessenhals past?''

Tijdens de lente in 2016 is dit precies wat Martin dacht. Een groot idee dat zich uiteindelijk ontwikkelde tot een kleine verpakking, de microdrankje. De beste fruit en plantenextracten samengeperst in de vorm van een klein kubus. En het enige wat je nodig hebt is vers water, klaar is Kees. Zo hebben Martin, zijn goede vriend Chritoph en zijn broer Henry zijn visie in het praktijk gebracht.   

Onze visie als missie

Water

Geen water, geen leven. Het is een uniek element en één van onze meest waardevolle bronnen van leven op Aarde. waterdrop® is vastberaden om hier zorgzaam mee om te gaan.

Duurzaamheid

Voor waterdrop® is een bewuste aanpak
van ons milieu en duurzaam werken een essentiële eigenschap. Met onze oplossing besparen wij 97% van verpakkingen en CO2
in de vorm van onnodig vervoer. 

Ontwerp

waterdrop® is een vertegenwoordiger van ontwerp en functionaliteit waar de lat ook voor esthetiek hoog ligt. Door producten te
ontwikkelen van de hoogste kwaliteit legt waterdrop® elke keer de lat weer een stukje hoger. 

Customer Love

Niets is belangrijker voor ons dan de welzijn
van ons gemeenschap. Wij zijn alleen tevreden wanneer jij dat bent. De input, feedback en succes van onze klanten zijn onze drive en momentum.

Variatie

Iedereen is anders - en gelukkig maar.
Dat is waarom wij graag willen dat jij je eigen manier vindt om je favoriete drankje te drinken. Sprankelend, still, intense, lichtjes, onderweg of thuis -
het is helemaal aan jou. En net als onze smaken zijn
wij ook een veelzijdige team! 

Daar drinken we op.

Tot wel 30 miljoen

Plastic flesjes tot op heden bespaard

13

waterdrop® Winkels geopend

100+

Teamgenoten verwelkomen

500.000+

Tevreden online klanten

3

Succesvolle jaren op de markt

2.900+

Markten, waar waterdrop® te vinden is.

Teamwork makes the dream work.

Een goede team betekent meer dan alleen bij elkaar komen. Dat is de reden wij trots zijn om zo'n veelzijdige, internationale en dynamische team te hebben bij waterdrop® dat
altijd een goede reden vindt om (water) te drinken. Als jij deel wilt uitmaken van ons succesverhaal dan hebben wij de juiste uitdaging voor jou.

VOOR ALLE VACATURES

Die waterdrop™
Probier-Sets

Wir lieben sie einfach alle. Lerne auch du unsere 6 leckeren Sorten kennen und lieben – finde deinen persönlichen Favoriten.

Alle Sets versenden wir für dich versandkostenfrei.

ZU DEN PROBIER-SETS
glasflasche waterdrop

Die waterdrop™
Probier-Sets

Wir lieben sie einfach alle. Lerne auch du unsere 6 leckeren Sorten kennen und lieben – finde deinen persönlichen Favoriten.

Alle Sets versenden wir für dich versandkostenfrei.

ZU DEN PROBIER-SETS

Laten we vrienden worden.

Wil je meer van ons horen?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en kom meer te weten over waterdrop®,
onze producten en onze missie. Wij verheugen ons erop dat jij deel
zult uitmaken van ons verhaal.