WE WERKEN SAMEN MET VEEL DIVERSE PARTNERS IN DE VS EN EUROPA

Creators, Influencers & Affiliates

Dien een aanvraag in om een waterdrop® partner te worden en inspireer mensen om meer water te drinken.

Content Creators

Vind je het leuk om geweldige content te produceren? Heb je oog voor detail en hou je ervan anderen te helpen een goed en gezond leven te leiden?

We zijn op zoek naar creatievelingen en contentspecialisten om ons te helpen waterdrop® als het ultieme hydratatiemerk onder de aandacht te brengen via onze advertenties op sociale media.

Solliciteer nu en wij nemen contact met je op!

SOLLICITEER NU

Influencers

Hydratatie is een onderwerp dat je nauw aan het hart ligt, evenals een gezonde levensstijl? Staat duurzaamheid centraal in jouw leven?

We zijn op zoek naar influencers die zeer betrokken zijn bij de leefwereld van hun volgers via eender welk socialemediakanaal en wiens persoonlijke stijl aansluit bij onze waarden.

Hoe gaat dat in zijn werk? Als waterdrop® influencer krijg je onze nieuwe producten in primeur te zien en deel je ze via jouw kanalen met je geliefde volgers.

Als je denkt dat we een match zijn, solliciteer dan nu.

SOLLICITEER NU

Affiliates (partners)

Affiliate partners horen als eerste alles over nieuwe producten (die ze ook ontvangen) en verdienen commissie elke keer dat iemand op hun link klikt en een aankoop doet.

Ben je een blogger, youtuber, uitgever, mediakanaal? Dan is dit zeker iets voor jou!

Als je de kracht hebt om publiek te overtuigen en wilt ondertussen commissie verdienen, meld je dan hieronder aan voor ons affiliate platform!

SOLLICITEER NU

Ontdek wie er al een waterdrop® fan is