LUCY®
creates clarity

Jouw multi-tasker: de Smart Caps die reinigt, trackt en herinnert. 

LUCY® – Jouw slimme drinkmaatje

REINIGT

Geniet van schoon drinkwater overal waar je gaat. De innovatieve UV-C zuiveringsfunctie deactiveert tot wel 100% potentiële ziektekiemen in jouw drinkwater. Dit houdt jouw fles schoon en geurloos. 

TRACKT

Dankzij een speciale sensor, meet de LUCY® Smart Cap jouw waterinname en slaat deze automatisch voor je op in de waterdrop® Hydration App. Door de inname te vergelijken met jouw dagelijkse hydratatiedoelen, kun je gemakkelijk jouw progressie bijhouden en betere drinkgewoontes ontwikkelen. 

HERINNERT

Vergeet nooit meer te drinken: De LUCY® Smart Cap knippert om jou te herinneren aan jouw hydratatiedoel. Je kunt de frequentie van de herinneringen aanpassen in de app instellingen.

Jouw slimme cap

Hoe LUCY® jou helpt om meer water te drinken

Geen filter nodig: De innovatieve UV-C technology van LUCY® zorgt voor reiniging van jouw water, zonder een extra filter of chemicaliën. 

Het UV-C licht deactiveert tot wel 100% van alle bacteriën, virussen of ziektekiemen door het DNA te beschadigen, waardoor ze niet meer kunnen vermenigvuldigen.

De technologie achter de LUCY® Smart Cap is getest en geverifiëerd door het toonaangevende wateranalyse-instituut Eurofins. 

Neem regie over jouw hydratatie. 

Houd jouw hydratatie beter dan ooit in de gaten. Door jouw water consumptie bij te houden en op te slaan in de waterdrop® Hydration App, zal de LUCY® Smart Cap jou helpen om betere drinkgewoontes te ontwikkelen. Alles wat je moet doen is water drinken, LUCY® helpt jou met de rest. 

Een slokje meer. 

We hebben een druk leven wat ons doet vergeten om genoeg water te drinken. Met de herinneringen functie van LUCY®, vergeet je dat nooit meer. Door zachtjes en met regelmatige intervallen te knipperen wanneer je jouw hydratatiedoel nog niet hebt behaald, helpt de LUCY® Smart Cap jou om je hydratatie op peil te houden. 

App your drinking game

Voor nog betere resultaten, verbind LUCY met de waterdrop® Hydration App: Samen helpen ze jou om jouw waterinname bij te houden, wordt je herinnerd om te drinken en uitgedaagd om net die ene slok extra te nemen. 

Gratis te downloaden voor iOS & Android.

Hierbij introduceren we... LUCY®.

Bekijk onze livestream opnieuw en maak kennis met de LUCY® Smart Cap en al haar innovatieve functies. 
Gratis te downloaden voor iOS & Android.

Nog vragen? We helpen je graag.