Welk dop voor je All-Purpose fles heb je nodig?

Welk dop voor je All-Purpose fles heb je nodig?

Als je dit artikel leest, ben je waarschijnlijk de trotse eigenaar van een van onze All-Purpose flessen. Deze flessen zijn een van de beste investeringen die je kan doen, omdat ze naar wens aan te passen zijn voor allerlei soorten drankjes en gelegenheden. Of het nu gaat om een loeihete Microtea, een verfrissende Microdrink of alles daartussenin... met een All-Purpose fles zit je altijd goed.

Maar welke dop moet je nu kopen? Om te beginnen, de 'beste' dop bestaat niet per se. Welk dop het meest geschikt is voor jou, hangt af van hoe je je fles gaat gebruiken. Lees verder en kom meer te weten!

Loop Lid

Allereerst hebben we de Loop Lid. Als je van warme drankjes houdt, dan is dit deksel echt iets voor jou. Lekvrij en toch makkelijk mee te nemen met het 3-vinger-brede handvat. Deze dop is beslist een upgrade ten opzichte van alle standaard meeneem-koffiebekers die er zijn.

Waarom we er zo gek op zijn: 

- Ingebouwd thermokussen om drankjes extra warm/koud te houden 

- Extra brede drinkopening om makkelijk te kunnen drinken 

- Comfortabel handvat met een 3-vinger-brede draaglus

Spout Lid

Deze dop is gemaakt voor alles wat koud is. Hoewel de opening van de All-Purpose Bottle extra breed is ontworpen voor ijsblokjes en voor eenvoudig schoonmaken, betekent dit echter dat ijsblokjes in de weg kunnen zitten als je rechtstreeks uit de fles drinkt. 

Om dit tegen te gaan heeft de Spout Lid een drinktuit, zodat je comfortabel kunt drinken zonder dat ijsblokjes eruit vallen! Geniaal? Dat vinden wij ook...

Waarom we er zo gek op zijn: 

- Aangenaam mondstuk om makkelijk te kunnen drinken

- Comfortabel handvat met een 3-vinger-brede draaglus

Swing Lid

Tot slot hebben we de Swing Lid. Deze dop is niet per se bedoeld voor warme of koude dranken, maar eerder voor diegenen die een drinkervaring zonder gedoe willen. Terwijl de Spout Lid en de Loop Lid uit twee delen bestaan, heb je met de Swing Lid een alles-in-één systeem. Omdat de draaidop aan het deksel zelf vastzit, laat je hem nooit meer op de grond vallen of raak je hem nooit meer ergens kwijt.

Natuurlijk is deze dop, net als alle andere, lekvrij en heeft hij een mondstuk waarmee je comfortabel kunt drinken. 


Waarom we er zo gek op zijn: 

- Aangenaam mondstuk om makkelijk te kunnen drinken
- Hygiënisch en praktisch dankzij stevig geïntegreerde dop

Nu we de voordelen van elke dop hebben besproken, volgen hier enkele scenario's om je op weg te helpen:

- Voor je dagelijkse thee/koffie 's ochtends:

Wij zouden kiezen voor het Loop Lid met een All-Purpose Thermo fles in een kleiner formaat, d.w.z. 400 of 600 ml. Vooral de flessen van 400 ml hebben het perfecte formaat voor de meeste bekerhouders, of het nu in auto's of kinderwagens is.

- Om te delen met vrienden:

Of het nu gaat om een picknick of de Pride Parade van volgend jaar... Onze favoriete combinatie is de Spout Lid met de All-Purpose Thermo fles in 1,4 of 1,9 L. Tip: de unieke tuit maakt het makkelijk om uit te schenken en voorkomt dat er ijsblokjes uitvallen, zodat je drankje nog langer koud blijft! 

- Om lange wandelingen extra warm te houden:

Wij raden het Loop Lid aan met een All-Purpose Thermo fles in een groter formaat d.w.z. vanaf 600 ml.

- Voor ijskoude verfrissingen de hele dag door:

Wij stemmen voor de Spout of de Swing Lid met een All-Purpose Thermo fles in een groter formaat. De 600 ml fles is ideaal voor degenen die graag hun drankjes afwisselen (onze blokjes zijn het lekkerst met 500 ml water!), maar kies gerust voor het grote formaat als je de hele dag wilt genieten van een heerlijk drankje dat lekker koel blijft

- Voor de kleinste fans:

Ga zeker voor de Swing Lid in combinatie met een All-Purpose Ultralight fles zodat je je niet meer voor de 502e keer hoeft te bukken om een dop van de vloer te rapen, hoera!

Zoals je wel kunt raden, zijn er waarschijnlijk nog tienduizend andere scenario's, maar met deze drie doppen en onze All-Purpose flessen in verschillende maten en met allerlei eigenschappen, kunnen we gerust zeggen dat je zeker een combinatie zult vinden die voor jou het beste werkt.