waterdrop®, en meer specifiek de Microdrink, ontstond toen CEO en medeoprichter Martin Murray zich afvroeg hoe je water op een eenvoudige en duurzame manier een natuurlijke smaak kon geven. Nu, enkele jaren later, is iets kleins uitgegroeid tot iets grootst.

De missie van waterdrop® is mensen aan te moedigen om meer water te drinken, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om je water een heerlijke smaak te geven, en dat in een handomdraai. Fruitige hydratatie is slechts een van de hoekstenen van waterdrop®. Een andere belangrijke pijler is duurzaamheid.

Met een productie van bijna 300 miljoen ton plastic afval per jaar - een cijfer dat jaarlijks met 9% blijft groeien [Seed Scientific] - wil waterdrop® een van 's werelds meest niet-duurzame industrieën veranderen. Duurzaamheid of "duurzaam leven" staat centraal in alles wat waterdrop® doet: voor elk verkochte 12-Pack wordt één plastic fles uit het milieu gehaald in samenwerking met de internationale organisatie Plastic Bank. Door alleen de essentie van de drank te verzenden, besparen we ook tot 98% aan plastic en CO2-uitstoot in vergelijking met dranken die al in plastic flessen zitten.

waterdrop® biedt een portfolio van vier collecties: Microdrink, Microtea, Microenergy en Microlyte. Van zoet en kruidig tot een productlijn volledig gewijd aan sporters, kom hieronder meer te weten over onze producten.

Microdrink

Klein en handig: elke Microdrink bevat de beste fruit- en plantenextracten om elk water om te toveren in een heerlijk verfrissend drankje. In tegenstelling tot gebottelde drankjes is elk Microdrink blokje verrijkt met waardevolle vitaminen en bevat het geen suiker. Van zwarte bes en vlierbloesem tot limoen, mango en perzik; elke smaak biedt een eenvoudige oplossing voor smaakvol water.

Microtea

Een traditie heruitgevonden: Microtea is een klein suikervrij blokje dat het beste warm kan worden gedronken. Verrijkt met dezelfde fruit- en plantenextracten als een Microdrink, lost elke Microtea onmiddellijk op in heet water - geen theezakjes nodig. Microtea is een eenvoudig te bereiden, een ongecompliceerd alternatief dat altijd en overal kan worden gedronken - er is geen zettijd nodig.

Microenergy

Meer energie in 1, 2, 3: Microenergy is een natuurlijke oplossing voor een welkome oppepper, waar je ook bent. Met natuurlijke cafeïne en zonder suiker is Microenergy bedoeld om je normale waterinname te optimaliseren, maar met de mogelijkheid om je in een mum van tijd op het gewenste energieniveau te brengen. De collectie bestaat uit drie smaken: NERO (kolanoot & guarana), ORO (mango & guayusa) en SHIRO (kersenbloesem & kaasjeskruid).

Microlyte

Klein van formaat, groots in prestaties: Microlyte is een sportdrank die speciaal is ontwikkeld voor snelle hydratatie. Met 5 elektrolyten, 9 vitaminen en zink, vervangt elk van de drie smaken - BLUEBERRY, GRAPEFRUIT en MELON - alles wat je verliest door zweten tijdens het sporten. Verfris jezelf en maak je klaar om een slok verder te gaan op elk sportavontuur.