Tennisster Taylor Fritz juicht op de tennisbaan

Interview met Taylor Fritz

door Lauren Dethier

Over samenwerken met waterdrop®, zijn prestaties en persoonlijke reis


waterdrop®: Taylor, fijn dat je even tijd voor ons hebt. Je werd brand athlete voor waterdrop® in juni 2022. Wat motiveerde je om deze rol op je te nemen?

Taylor Fritz: Bedankt! Samenwerken met waterdrop® was voor mij een makkelijke beslissing. Hun toewijding aan innovatieve hydratatieoplossingen en duurzaamheid sluit perfect aan bij mijn waarden. Als atleet is het van cruciaal belang om gehydrateerd te blijven en waterdrop® maakt dat gemakkelijk en milieuvriendelijk. Ik vind het geweldig om via dit partnerschap een gezondere levensstijl en milieubewustzijn te promoten.

 

waterdrop®: Professionele atleten benadrukken vaak het belang van lichamelijke verzorging. Waarom is zorg dragen voor je lichaam zo belangrijk in je carrière?

Taylor Fritz: Voor mijn lichaam zorgen is essentieel omdat het mijn belangrijkste instrument is op het veld. Goede voeding, regelmatige hydratatie en een goed gepland trainingsschema zijn essentieel voor topprestaties en een lang leven in de sport. Het gaat niet alleen om het winnen van wedstrijden, maar ook om ervoor te zorgen dat ik nog jaren op mijn best kan presteren. Deze discipline beïnvloedt ook mijn dagelijks leven en houdt me gezond en gefocust.

 

Tennisster Taylor Fritz aan het tennissen

 

waterdrop®: Hoe integreer je hydratatie in je dagelijkse routine en welke rol speelt waterdrop® daarin?

Taylor Fritz: Hydratatie is een belangrijk onderdeel van mijn training en herstel. Ik zorg ervoor dat ik de hele dag door voldoende water drink, vooral tijdens en na trainingen. De hydratatieoplossingen van waterdrop zijn geweldig omdat ze water drinken leuker en gemakkelijker maken en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn. Het is een win-win voor mijn prestaties en voor de planeet.

 

waterdrop®: Meedoen op het hoogste tennisniveau kan een ongelofelijke uitdaging zijn. Wat houdt je gemotiveerd, vooral in moeilijke tijden?

Taylor Fritz: Mijn motivatie komt voort uit een diepe passie voor tennis en de drive om me constant te verbeteren. Ik ben altijd geïnspireerd geweest door de legendes van de sport en de steun van mijn familie houdt me met beide benen op de grond. De gedachte dat ik de potentie heb om grootse dingen te bereiken en anderen te inspireren, zorgt ervoor dat ik door blijf gaan, zelfs als het moeilijk wordt. Elke wedstrijd is een kans om te leren en te groeien.

 

Tennisster Taylor Fritz zittend op een bankje op de tennisbaan drinkend uit een waterdrop® flesje

 

waterdrop®: Je komt uit een familie met een rijke sportachtergrond. Hoe heeft dit je carrière en benadering van tennis beïnvloed?

Taylor Fritz: Opgroeien in een atletenfamilie is van grote invloed geweest op mijn carrière. Mijn ouders, allebei voormalig tennisspelers, zijn mijn grootste supporters en mentoren geweest. Ze hebben me geleerd hoe belangrijk hard werken, discipline en veerkracht zijn. Deze achtergrond heeft geholpen om mijn benadering van tennis en het leven vorm te geven, waardoor ik gefocust blijf op mijn doelen.

 

waterdrop®: Wat zijn je ambities voor de toekomst, zowel voor je tenniscarrière als voor je samenwerking met waterdrop®?

Taylor Fritz: Mijn doel is om verder op te klimmen in de tabellen, meer titels te winnen en hopelijk een Grand Slam te veroveren. In mijn samenwerking met waterdrop® hoop ik mensen bewust te maken van het belang van hydratatie en duurzame praktijken. Samen kunnen we positieve veranderingen in de sport Community en daarbuiten inspireren.Snelle vraagjes

 

V: Hoe oud is Taylor Fritz?
A:
Taylor Fritz is 26 jaar oud. Hij is geboren op 28 oktober 1997.

 

V: Hoe lang is Taylor Fritz?
A:
Taylor Fritz is 1,96 meter lang. 

 

V: Waar komt Taylor Fritz vandaan?
A:
Taylor Fritz komt uit Rancho Santa Fe, Californië, Verenigde Staten. 

 

V: Waar woont Taylor Fritz?
A: Taylor Fritz woont momenteel in Miami, Florida.