Maak kennis met Rosie Huntington-Whiteley

Maak kennis met Rosie Huntington-Whiteley

door Chelsea Tan

Maak kennis met Rosie Huntington-Whiteley: Een gesprek over gezondheid, hydratatie en de perfecte samenwerking met waterdrop®


Brits supermodel en ondernemer Rosie Huntington-Whiteley kent het belang van een gezonde, evenwichtige levensstijl. Haar toewijding aan welzijn stopt niet alleen bij haar persoonlijke keuzes, maar strekt zich ook uit tot haar professionele leven. Daarom voelde de samenwerking met waterdrop® als de perfecte match: samen zijn we op een missie om gezondere keuzes te inspireren, en dat begint met een van de meest fundamentele elementen van het leven: water.


Tijdens een interview met Rosie spraken over onze samenwerking en over alles wat met hydratatie te maken heeft. Lees gerust verder…


Waarom heb je besloten om met waterdrop® samen te werken en waar kijk je het meest naar uit?


Ik heb de toewijding van waterdrop® aan duurzaamheid altijd gewaardeerd en hun missie om plastic voor eenmalig gebruik te verminderen sluit ook nauw aan bij mijn persoonlijke waarden. Toen ze me benaderden, vond ik het geweldig om samen te werken met een merk dat zich inzet voor een beter welzijn en een beter milieu. 


Waar ik me het meest op verheug is de kans om mensen te inspireren gezondere keuzes te maken in hun dagelijks leven, te beginnen met de juiste hydratatie. Met waterdrop® kunnen we een levensstijl omarmen die zelfzorg en duurzaamheid boven alles stelt. Samen kunnen we een verschil maken en een wereld creëren waarin hydratatie makkelijk en duurzaam is.


Welke rol speelt hydratatie in je dagelijkse routine?


Hydratatie is essentieel voor mijn dagelijkse routine. Of het nu gaat om mijn algehele welzijn of mijn huid, gehydrateerd blijven is essentieel om er op mijn best uit te zien en me goed te voelen. Het helpt mijn huid stralend en gezond te blijven en mijn energieniveau op peil te houden. 


Hydratatie gaat niet alleen over hoe ik eruit zie, maar ook over hoe ik me van binnen voel. Met waterdrop® is water drinken veel leuker en handiger omdat ik uit zoveel verschillende smaken kan kiezen. Het helpt me echt om geconcentreerd en gehydrateerd te blijven tijdens mijn drukke dagen.