Conchita: “Stay True To Yourself”

Conchita: “Stay True To Yourself”

Wat zijn elektrolyten? Aan het lezen Conchita: “Stay True To Yourself” 1 minuut Volgende Stevia: 5 voordelen die je moet kennen

Juni bracht de zon - en regenbogen. Hoewel we vinden dat liefde (in al haar vormen) elke dag gevierd moet worden, zetten we in juni een extra stap om meer te steunen waar dat nodig is. Dankzij de steun van onze community slaagde onze Rainbow Bottle er vorig jaar in om €33.000 op te halen voor Outright International en Queer Base - organisaties die opkomen voor de LGBTQIA+ gemeenschap door zowel te vechten voor wettelijke en sociale veranderingen alsook het bieden van algemene zorg en ondersteuning.


Dit jaar vinden we het geweldig dat Conchita ons weer vergezelt bij het debuut van onze Limited Edition All-Purpose Thermo Bottle in Rainbow*. Tussen de scènes en outfit wisselingen door, hebben we een paar momenten van zijn tijd gebruikt voor een snelle Q&A. Nieuwsgierig naar wat hij te vertellen heeft? Ontdek het in deze video:

*10% van alle opbrengsten van onze All-Purpose Thermo Bottle Rainbow (600ml & 1.9L) wordt gedoneerd aan Queer Base & Outright International.